Právě se nacházíte:

Léto v hotelu Praha

Hotel Praha je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v horském středisku Špindlerův Mlýn. Pokud se čerstvým vzduchem unavíte, můžete relaxovat v našem novém hotelovém relaxačním centru. Pobyt v letní sezóně zde ocení především rodiny s dětmi.

Hosté a především děti mají u hotelu Praha k dispozici dětské hřiště a zvířecí koutek. Rodiče mohou nechat děti dovádět na dětském hřišti a mazlit se s králíčky pod dohledem pracovníků z profesionální hlídací agentury a sami relaxovat a nabírat síly v hotelovém Spa & Relax centru. Mohou také využít romantický výlet na kole nebo vyzkoušet jednu z adrenalinových aktivit, které hotel nabízí. Nezapomenutelným zážitkem pro vaše děti bude přítomnost pohádkových postaviček při sobotní snídani.
 
Ve Spa & Relax centru je hostům k dispozici bylinková a finská sauna. Zcela ojedinělá je nabídka laconia (nízkoteplotní sauny 48-50°C) pro osoby, které nemohou využívat služeb klasického saunování. K dispozici je i relaxační bazén s masážními lavicemi, protiproudem, chrliči, vodní clonou a dalšími masážními tryskami, který je vhodný i pro děti. Nechybí ani oblíbená masážní vířivka. Dále můžete vybírat z pestré nabídky masáží a nejen pro ženy je připravena nabídka koupelí a kosmetického ošetření pleti i celého těla.
 
Díky originálnímu interiéru restaurace na okamžik pocítíte atmosféru historických domů a uliček staré Prahy. V chladnějším období máte možnost posedět u krásných amerických kamen. V letních měsících je velmi oblíbena nově upravená terasa s markýzou, dřevěnými lavicemi a nepřekonatelným výhledem na centrum Špindlerova Mlýna i panorama hor. Kulinářské zážitky pro vás připravila hotelová restaurace ve spolupráci se společností Ambiente Restaurants Group. Vaše chuťové pohárky jistě potěší nově sestavené menu a nabídka kvalitních českých i zahraničních vín.
 
Léto na horách je stejně krásné jako zima. Špindlerův Mlýn je ideálním výchozím bodem pro návštěvu krkonošských přírodních zajímavostí. Kromě turistiky a cykloturistiky můžete v létě vyzkoušet i adrenalinové sporty (přemostění přes přehradu, obří houpačka, paragliding apod.), či vyjížďky na koni, golf (9jamkové hřiště Mladé Buky je vzdálené cca 20 min. jízdy, 18jamkové hřiště Liberec Ypsilon cca 45 min.), minigolf, rybaření a řadu dalších aktivit dle vašeho výběru.