Právě se nacházíte:

Špindlerovská Hospoda

Špindlerovská hospoda byla založena v roce 1905. Jedná se o původní budovu Špindlerova Mlýna, která dala jméno tomuto městu. Nachází se přímo v centru města Špindlerův Mlýn, v Krkonošském národním parku.

V restauraci si můžete dopřát vynikající klasickou domácí českou a moravskou kuchyni, jako je například Krkonošské kyselo, brynzové halušky, staročeská pečená kachna se dvěma druhy zelí a třemi druhy domácího knedlíků, pečené koleno, vepřová žebra, svíčková, gulášek, Krkonošská cmunda, pivo Lobkowicz Premium, Rychtář kvasnicový, tmavý ležák Granát, nebo točenou Kofolu. 
 
Zcela nekuřácká Rodinná restaurace s domácí regionální kuchyní disponuje kapacitou 100 míst včetně dvou salonků, venkovní zahrádka pojme 80 hostů. K dispozici je VIP salonek pro 12 míst. Pro rodiny s dětmi máme přichystaný prostorný dětský koutek. Restaurace pořádá zábavné večery s živou hudbou, firemní akce, rodinné oslavy.
 
Výhodou také je, že hosté mohou přijít bez auta, dát si pivo či lahodné moravské víno a do hotelů či penzionů je rozveze místní Go Taxi, které sídlí přímo u restaurace.