Právě se nacházíte:

AQUA Park Špindlerův Mlýn

Areál Aquapark Špindlerův Mlýn vám nabízí příjemnou relaxaci v rekreačním a dětském bazénu se třemi tobogány včetně člunového. K dispozici jsou i malá a velká vířivka, divoká řeka, vodní kola a další atrakce. Nově Aquapark nabízí solnou jeskyni!

V areálu Aqua Parku dále můžete využít saunu, páru nebo masáže. Teplota vody v rekreačním bazénu je 28°C, ve vířivkách 33°C. V bazénech jsou umístěny masážní trysky i perličková masážní lůžka. 
 
Všechny atrakce jsou v ceně vstupenky. Jen masáže se platí zvlášť. Na masáže je třeba se objednat. Uzavřeným skupinám můžeme zajistit provoz bazénu i mimo otevírací dobu. Nabízíme také možnost beach volejbalu, minigolfu, stolního tenisu (není zahrnuto v ceně vstupného do bazénu).  
 
Areál AQUA Parku nabízí ubytování i v 9 samostatných moderně zařízených pensionech. Pensiony jsou v bezprostřední blízkosti lanovky na Medvědín s celoročním provozem. Moderně zařízené pokoje uvnitř areálu Aqua Parku disponují satelitní TV, ledničkou a vlastním sociálním zařízením se sprchou a WC.